Jobb mint volt

Gyors ülőke tuning

Ismét a Bitter Mendeznek készült pár ülőke, vagyis egyszerű bükk ülőkéknek szivacs és kárpit segítségével emeltük a komfortfokozatát. Kárpitozás tekintetében nem nagy munka, de gondoltam kiemelem nektek belőle a varrott sarkok rögzítésének mikéntjét. Levágattam 5 cm vastag szivacsból 30 x 30 cm darabokat, melyeket felragasztottam az ülőrész lapjára. Erre a kárpit kiszabásához az alábbi méreteket… Tovább »

Puff makeover 2.0

Ezt a puffot igazából “játszani” hoztam haza az idei lomtalanításkor. Akkor kapóra jött, mert ki akartam próbálni a maracon puff készítést, amit meg is csináltam belőle, erről írtam is már régebben. Nagyon helyes lett, meg minden, de egyáltalán nem tudtam mit kezdeni vele. Játszani jó volt, de sehova nem illett, úgyhogy hónapokig csak állt szétszedve… Tovább »

Mélytűzés? Smafu :)

Mindig ki akartam próbálni. A mélytűzést. Kapóra jött a lomtalanítás, ahol szereztem egy régi fadobozt. Masszív darab volt, régi festékréteggel. A fadobozok a mániáim (van egypár…dobozom és mániám is 🙂 ), egyértelmű volt, hogy nem hagyom a kupacon. Aztán volt itthon természetesen textil, kiselejtezett polc, szivacs és bútorgörgők. Ez utóbbi is a lomizásból. Ezekből az… Tovább »

Macaron puff első nekifutásra

Egyik barátnőm kérdezte meg tőlem, hogy tudnál ilyesmit csinálni? És átküldött egy képet. Macaron bárszékek voltak rajta, nagyon helyesek, itt mutatom is: Fogalmam sem volt hogyan csinálnék ilyet, de gondolkodtam rajta pár napot. Aztán jött a kerületi lomtalanítás, és hónom alá kaptam egy szakad puffot, gyakorlási céllal.Ugye, ez nem annyira macaronos ebben a formában, de… Tovább »

Lomizott Ikea puff új huzattal

A héten volt lomtalanítás a környékünkön, úgyhogy minden reggelem azzal kezdődött, hogy körülnéztem a kupacokban. Sok kacatot és kincset szereztem, és sokat ott kellett hagynom hiába fájt érte a szívem. A lakás már tele van, nagyon új bútorokat nem hozhatok bele. De akadt egy Ikea Klippan puff, amit mégis hazacipeltem. Tökéletes állapotú volt, nem is… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!