Jobb mint volt

Kell egy kis csillogás

Alapvetően nem vagyok nagy rajongója az aranynak és a csillogásnak. De karácsony jön ismét, és a karácsonyhoz hozzátartozik (még nálam is) némi visszafogott csillogás. Így az egyik idei dekorációnk ez az aranyszarvas trófeával díszített tábla lett. Hirtelen felindultságból elkövetett dekorálás történt ebben az esetben is. Adott volt egy csíkos tábla, ami a folyosónk falán talált helyett eddig, plussz egy fogalmamsincshonnanacsudábólkerülthozzám arany-csillámos dekorgumi. És mint pinterestfüggő, máris beugrott ez a szarvasos összeállítás, amit már régóta meg akartam valósítani.

aranyszarvas-11

Tulajdonképpen csak ki kellett nyomtatnom a szarvasformát, majd azt kivágtam és felrajzoltam a dekorgumilap hátuljára. Persze ezt is kivágtam óvatosan, hogy szép egyenletes legyen a vágás felület.

aranyszarvas-1

aranyszarvas-2

aranyszarvas-3

aranyszarvas-4

A folyosóról begyűjtöttem a csíkos táblámat és kisebb tatarozás után ( a fekete csíkokat felfrissítettem, mivel az előző ragasztó leszedésekor lekoptattam a festéket néhány helyen) készen állt az újra dekorálásra. Az aranyszarvasom hátuljára kétoldalas ragasztó kockákat helyeztem a fontosabb helyekre, és egyszerűen felragasztottam a tábla elejére. Mondtam már, hogy  nagyon szeretem az ilyen gyors tuningolást?

aranyszarvas-5

aranyszarvas-6

aranyszarvas-12

aranyszarvas-7

Máris a polcra kerülhetett, az eddig érdemtelenül száműzött arany boa és pár gyertya mellé. Nekem most annyira tetszik ez a fekete-fehér-arany kombináció, lehet kicsit háttérbe szorítom a monokróm mániámat 🙂

aranyszarvas-9

aranyszarvas-10

aranyszarvas-8

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!