Jobb mint volt

Az idei csomagolásunk

Tavaly is SK ajándékkísérőket készítettem, de idén kicsit más lesz a karácsonyi design csomagolás téren. A hozzávalók szépen gyűlnek hozzá. Egy bámészkodós délután az Ikeában, egy hobbybolt túra és összeállt a kép. Az alap marad idén is a vastag natúr csomagolópapír, megspékelve pár csillaggal és egyszerű táblácskákkal. Mondanom sem kell, hogy ajándékok még sehol, de a tálalás már alakul 🙂

Az idei csomagolásunk alapjai: szürke-fehér zsínór (Ikea), csillagos lyukasztó, fekete karton, ragasztó, fatáblácskák és táblafesték.

csomi1

A lyukasztóval készítettem jó pár csillagot, amit a zsinórra ragasztottam, kb egyforma távolságra. De aztán rájöttem, hogy utólag is felragaszthatóak, sőt az ismétlődés jobban kiszámítható.

 

csomi2

csomi3

csomi8

Aztán feltekertem a csomagra, és ahol még hiányzott, oda még ragasztottam a csillagokból. Amikből a natúr táblákra is jutott, majd filccel egyszerűen még ráfirkáltam valamit.

csomi4

csomi7

csomi5

A táblácskák másik része táblafestékből kapott egyik oldalára 1 réteget, majd ezekre krétával lehet rajzolni, tetszőlegesen. Kész, még jó párat kell gyártanom az ünnepekig, de a próbacsomagolás bevált, most már csak azon kell törnöm a fejem, hogy mi is kerüljön a fa alá?!

csomi9

csomi10

csomi11

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!